martes, 8 de julio de 2008

Torre Garcini. 2010?

Avui , dimarts 8 de juliol "elPeriódico" publica que Can Verdarguer, una masia situada a prop del centre comercial Heron City, a tocar de Can Dragó es destinarà per a usos municipals . Aquesta masia va ser catalogada i és de propietat municipal i no privada com ho és ara Torre Garcini. M'agradaria llegir algun dia al diari: Torre Garcini, recuperada com a equipament cultural per al Guinardó. Veurem...
Llegir notícia.

7 comentarios:

Pere Nieto dijo...

Estem d'acord. Estem fent gestions per veure si és possible. Cal recordar però que aquesta ha estat sempre una propietat privada i que la família va preferir vendre a una immobiliària que proposar-li a l'Ajuntament. Hi ha famílies que tota la vida han tingut vinculació amb el barri però en determinats moments no hi pensen. A veure si ho aconseguim

Juan Antonio Domingo dijo...

M'alegra sentir aquestes paraules. En una audiència pública l'Elsa Blasco em va comentar que el districte (així, com a ens pensador) mirava la possibilitat de permutar terrenys amb el constructor. En fi, a veure si ara amb la crisi aquesta, s'hi pot fer quelcom.

carme dijo...

hola, hores d'ara es sap com està el tema de la Torre Garcini?, crec que ens mereixem una biblioteca al barri i que aquest edifici podria ser-ne la seu amb tot mereixement.

carme dijo...

m'oblidava, vull escriure un post al respecte en el meu bloc i m'agradaria que em donessiu notícies al respecte.
http://memoriadelsbarris.blogspot.com/

Juan Antonio Domingo dijo...

Hola, Carme, el teu blog està molt bé. A partir del 2011 començaré a afegir més coses perquè aquesta ha estat un any personalment molt atrefagat.
M'ha comentat una coneguda que sembla ser que els inquilins ja tenen una altra vivenda però no sé si són tots, si viu més d'una familia, etc. Realment seria un espai ideal per a una biblioteca. Imagina't com seria sense els murs que hi ha ara amb un jardí d'entrada i una torre com a aquesta plena de llibres, música i veïns...

adela alos-moner dijo...

He llegit el comentari "la família va preferir vendre a una immobiliària que proposar-li a l'Ajuntament." Us he de dir, com a part de la familia que això és totalment fals. Durant més de 15 anys l'Ajuntament no ha parat de posar impediments a la voluntat de la familia de mantenir-la. No formem part del "cercle immobiliari" i no hem pogut lluitar contra immobiliaries, polítics (Batlle Bastardes, Maravillas Rojo...) i funcionaris prepotents.
Per a nosaltres ha estat un tema viscut amb molta duresan(i tristesa).
Adela d'Alòs-Moner, nascuda a Torre Garcini. A la vostra disposició per qualsevol aclariment.

Juan Antonio Domingo dijo...

Hola Adela. Gràcies per comentar en aquest blog. Em puc creure perfectament les teves paraules. L'Ajutament com a ent omnipotent, sovint, és una màquina que no té en compte les persones. Com a veí teu (visc just al davant) m'agradaria que em poguéssis explicar la teva visió com a veïna. Et puc assegurar que molts veïns apreciem molt aquest espai però, en ser una casa particular, no sabem quin és el procès que esteu vivint.
Et facilito el meu e-mail:
juanantonio.domingo@gmail.com
També faré una entrada al blog per si arribes a llegir aquest comentari.