sábado, 10 de noviembre de 2012

GÀRUM ESPAI GASTRONÒMIC. UN PROJECTE NASCUT AL GUINARDÓ.

El Guinardó és un barri tranquil, potser de vegades massa. Però la gent que hi vivim tenim l'esperança que aquest barri té molt a dir. És per això que aprofito aquest blog per presentar Gàrum Espai Gastronòmic. La meva xicota Cristina López amb la meva inestimable i "obligada" col·laboració a nivell d'imatge hem parit aquesta criatura.
La Cristina López va néixer a Sant Joan Despí però des de fa uns anys es va instal·lar al Guinardó i ja va esdevenir una veïna convençuda de les possiblitats d'aquest barri i la seva gent.
Fent un tallar i engantxar de la nostra web www.garumbarcelona.cat podem explicar en què es basa l'activitat d'aquest projecte:
Gárum Espai Gastronòmic neix de l'amor per la gastronomia, amb la filosofia de divulgar i compartir tots els coneixements possibles. La nostra activitat es basa principalment:

· Elaboració de galetes decorades per a 
  particulars i empreses
· Elaboració de cupcakes
· Càtering per a grups reduïts
· Estilisme gastronòmic
· Continguts audiovisuals per a la 
  gastronomia
· Classes de cuina per a particulars i 
  empreses.

Si us apropeu a la ferreteria COFAC del Passeig Maragall, en concret la botiga de parament per a llar podreu assistir a una de les classes magistrals de cuina que la Cristina fa cada setmana.
El nostre somni seria poder obrir un local ben ubicat al barri no només per vendre i fer classes de cuina si no com veritable centre gastronòmic on els veïns puguin sentir-se com a casa i passar una bona estona. Ben segur que algun dia ho aconseguirem.



No hay comentarios: